Østfold

Distriksrepresentant

Ann-Kristin Aune Nikolaisen

Mobil: 92 85 01 05

E-post: akka_83@hotmail.com

 

Henrik Oskar Dahlstrøm

Mobil: 90 36 04 45

E-post: henrik.dahlstrom@volmax.no

 

 

Mitt navn er Ann-Kristin Aune Nikolaisen, og er Østfolds nye distriktsrepresentant. Jeg er 29 år og bor på Mysen i Indre Østfold. Er gift og har to barn, ei jente på 4 og en gutt på 2.

 

Min første RR fikk jeg i 1999,som min første egne hund og siden har jeg

levd og åndet for denne rasen. I dag har vi 3 hunder i hus, en vorsteher og to RRèr, Hunting Pride Dodori

Dodoa Donjuan (Isack) på 5 og hans niese HP Etosha Etana (Selma)på 2år. Vi er en del på utstillinger og vi trener litt blodspor, som er utrolig gøy!!

 

Som ny DR håper jeg å få til felles treninger, samle RR-folket i Østfold på turer og treff. Gleder meg til å komme i gang og treffe dere. Ta gjerne kontakt med meg på tlf: 928 50 105 eller akka_83@hotmail.com dersom dere lurer på noe eller har forslag til aktiviteter for 2 og 4`bente.

 

Hilsen Ann-Kristin og hundene.

 

Jeg er en -84 modell hann, som er over gjennomsnittet intr i hund. I stedet for å være Sherpa på utstillingene er jeg sherpa OG handleren. Vår første RR kom i hus for 9 år siden. Kifani's Imara Zuri-Ferrari. Ferrari er fremdeles Dronningen over sofaen, selv om hun begynner å bli grå i barten. I tillegg til Ferrari har vi hatt Amini, som vi dessverre mistet alt for ung.

 

I huset i dag bor det 2 Rhodesian Ridgeback jenter i tillegg til gamlemor; Kifani's Laini Kipawa By Ino på 2 år og 3 år gamle Kipawa's IF Akeelah som er eget oppdrett (og pappas jente). Også kan vi ikke glemme fruas Border Collie dame, Camaro, på 9 år.

 

Hva hundeinteressen angår, så er jeg veldig fascinert av å bruke hundens nese. I utstillingsringen koser vi oss med kjøttboller og i skogen leter vi etter skanker. Vi har også startet litt med Rally Lydighet, i tillegg til vanlig lydighet.

 

Jeg er NKK instruktør i Sarpsborg Hundeklubb og håper også å få ferdig Rally-instruktørutdannelsen nå på våren.

 

Hilsen Henrik