Buskerud

Distriksrepresentant

Audun Stensvik

Mobil: 90 06 08 26

E-post: astensvik@gmail.com

Heisann!

 

Jeg er en ung mann, med verv som distriktskontakt i Buskerud. Jeg og min samboer har en Rhodesian Ridgeback, fra Kennel Zafarani; Zafaranis Amazing Zanto f.11.04.12 http://www.leahsahrami.net/

 

Jeg ble ordentlig kjent med RR i 2009 da jeg traff på den flotte RR gjengen i Stavanger. Jeg hadde allerede kjent til rasen i flere år, men til da ikke gått til anskaffelse av dette flotte dyret. Det gikk fort slag i slag og noen uker etter at jeg traff en oppdretter, hentet jeg min første 8 uker gamle RR hos Hanne og John Anders, Kennel Shavano i februar, Shavanos Look Out for Ayo.

 

Etter å ha bodd nesten to år i Stavanger flyttet jeg tilbake til Røyken i Buskerud og dermed mistet det gode Stavanger miljøet med treff hver eneste Søndag og en stor gjeng med god kontakt. Dette savner jeg fortsatt og vil derfor prøve igjen at vi skal finne på noe liknende i Buskerud.

 

Jeg ser for meg treff minimum hver søndag formiddag en egnet plass trolig i nærheten av Drammen. I mangel av offisiell påmelding satser vi på frivillig, men tvungent oppmøte? Jo fler jo bedre, selvfølgelig. Så lenge det er en tid og et sted blir det nok flere som er interessert.

 

Alle interesserte i RR-treff i Buskerud-området, kan nå meg på mail: astensvik@gmail.com eller tlf: 90 06 08 26.

Vi har også en facebook Rhodesian Ridgeback, Buskerud side for de som benytter facebook.

Her flagger vi treff og diskuterer andre nyttige temaer så ofte vi kan.

 

Hei og hopp

 

Hilsen Audun