Omplassering
 
 
 

Omplassering av Rhodesian Ridgeback


Av og til må hunder av ulike grunner omplasseres til nye hjem. For noen kan en omplasseringshund være et godt alternativ om man ikke ønsker å gjennomgå valpestadiet, eller at det på andre måter passer bedre med en voksen hund. Et godt tips dersom du vurderer å ta en omplasseringshund er å bruke tid. Spør forrige eier om hundens oppvekst, vaner og evt. utfordringer. Kanskje kan du låne med deg hunden hjem noen dager for å kjenne på om denne hunden er riktig for deg. Men husk at det tar tid for hunden å bli vant med sine nye omgivelser, ikke døm den etter første dagen!

 

Retningslinjer for omplassering av Rhodesian Ridgeback via NRRK.

Har du en Rhodesian Ridgeback som trenger et nytt hjem, kan du annonsere kostnadsfritt på hjemmesiden til Norsk Rhodesian Ridgeback Klubb, uavhengig av medlemskap i klubben. Annonsen skal inneholde informasjon om hundens kjønn og alder, samt epost/telefonnummer til eier/oppdretter. I tillegg kan annonsen inneholde bilder og generell informasjon om hunden.


Øvrige avtaler rundt omplasseringen er et privat anliggende, som f.eks pris eller andre vilkår. Annonsen merkes med startdato. Eier/oppdretter plikter å gi beskjed så snart hunden er omplassert til sitt nye hjem. Dersom ikke annet avtales med klubben, fjernes annonsen etter åtte uker.

 

Ønsker du kontakt med omplasserings-tjenesten i NRRK, send en mail til:

omplassering@rhodesianridgeback.no


Det er med tungt hjerte at denne herlige og fantastiske gutten må omplasseres💔


Cairo er en 2 år gammel Rhodesian Ridgeback hannhund som ønskes omplassert til et trygt men aktivt hjem der han kan få den tid han fortjener. Cairo er en enkel, sosial, myk og trivelig gutt som fungerer godt i hverdagen. Han kan fint bo med tisper, eventuelt hannhund av liten rase og katter. Cairo er ikke oppvokst med barn, men vi ser at dette ikke vil være ett problem ved tilvenning da han fungerer fint med vår sønn på to år. Cairo bor nå hos oss i Bergen.


Cairo har midd/pollen allergi og han kan derfor ikke brukes i avl. Les mer om denne typ av allergi, eller spør gjerne. Han har kun periodevise reaksjoner og har med noen enkle tiltak god livskvalitet. Videre går han på allergimedisin som han responderer veldig fint på. Han skal innen kort tid prøve immunterapi. 


Ta kontakt med meg på

PM, e-post martina_hansen83@hotmail.com eller

ring 41 00 59 92 for mer informasjon.