Omplassering
 
 
 

Omplassering av Rhodesian Ridgeback

 

Av og til må hunder av ulike grunner omplasseres til nye hjem. For noen kan en omplasseringshund være et godt alternativ om man ikke ønsker valpestadiet. Et godt tips dersom du vurdere å ta en omplasseringshund er å bruke tid. Spørr forrige eier om hundens oppvekst, vaner og evt. utfordringer. Kanskje kan du låne med deg hunden hjem noen dager for å kjenne på om denne hunden er riktig for deg. Men husk at det tar tid for hunden å bli vant med sine nye omgivelser, ikke døm den etter første dagen!

 

Retningslinjer for omplassering av Rhodesian Ridgeback via NRRK

 

Har du en Rhodesian Ridgeback som trenger et nytt hjem, kan du annonsere kostnadsfritt på hjemmesiden til Norsk Rhodesian Ridgeback Klubb. Annonsen skal inneholde informasjon om hundens kjønn og alder, samt epost/telefonnummer til eier/oppdretter. I tillegg kan annonsen inneholde bilder og generell informasjon om hunden.

Øvrige avtaler rundt omplasseringen er et privat anliggende. Annonsen merkes med startdato. Eier/oppdretter plikter å gi beskjed så snart hunden er omplassert til sitt nye hjem. Dersom ikke annet avtales med klubben, fjernes annonsen etter åtte uker.

 

Ønsker du kontakt med omplasserings-tjenesten i NRRK, send en mail til:

omplassering@rhodesianridgeback.no

TIL OMPLASSERING

 

Må med tungt hjerte omplassere Noah pga store endringer i livet. Noah er en utrolig snill hund som er veldig glad i kos. Det er ingen problemer med å ha han ilag med barn, vi har ei jente på 2 år. Mot andre hunder kan han litt reservert til å begynne med, Han er usikker på noen hunder pga han har blitt angrepet, men har aldri opplevd hunder han ikke kan være sammen med. Det er en hund som elsker å kose seg ute på tur i skog og mark, liker veldig godt å kjøre bil og det å få være med . Det er heller ikke noe problem å la Han få være alene hjemme. Det er en stor ridgeback til rasen å være, over 55kg.

 

Mvh

Kristian Udseth

 

tlf: 46787950