Valpekull

Kullene på denne listen tilfredsstiller kravene for valpeformidling via NRRK. Det vil si at foreldrene til valpene tilfredstiller klubbens minstekrav til avlsdyr. Kravene kan du lese mer om her. Mer info om kombinasjonen fås ved å ta direkte kontakt med oppdretter.

 

Lurer du på hva mentalbeskivelse er? Det kan du lese mer om her. NRRK gjør oppmerksom på at det er opp til valpekjøper selv å innhente informasjon om hundens testresultat. Der det står at hunden har et mentaltest-resultat sier dette kun noe om at hunden har "kjent mental status", og er ingen godkjenning av mentaliteten til avelshunden(e). Valpekjøper bør selv kontakte oppdretter for mer informasjon og testprotokoll, eller se resultater på NKK's DogWeb eller andre kennelklubber.

 

Dersom du lurer på noe, det være seg om klubbens avlskrav eller om de kommende foreldredyr, er du hjertelig velkommen til å kontakte avlskomiteens leder. NRRK har kullopplysninger om de aller fleste kull som er født i Norge, så det er bare å si fra om du ønsker opplysninger om tidligere kull.

 

 

Det vil gå ca to måneder fra paring til fødsel, og deretter 8 - 9 uker til valpene kan leveres. Listen er satt opp etter forventet levering på valpene.

 

Hvis det er feil på denne siden, send en epost til avlskomite@rhodesianridgeback.no

 

Valpekull

 

 

 

Karoline Roven

Graupmovegen 152

2640 Vinstra

Telefon: 94874565

Epost Hjemmeside

Hannhund:

Ridgedogs Jewelry Mio of Mira

HD:A AD:ua(0) Mentaltestet: Nei

 

Tispe:

Tambika`s Number One Vega

HD:A AD:ua(0) Mentaltestet: Nei

 

4 hannhunder og 5 tisper født 26.07.2018

Valpeformidling startet 23.08.2018

 

Kennel Adorea

Gunn Tove Espeland

Frolandsveien 328

4848 Arendal

Telefon: 41228134

Epost: Hjemmeside:

Hannhund:

Multi Ch, Int Ch

Harmakhis Wisdom Aurora Falko Kai

HD/AD:A/0 Mentaltest: Nei

 

Tispe: NO38141/12 NUCH

Adoreas Ridged Chloe

HD/AD: A/0 Mentaltest: MH

 

Parringsdato: 28.07.2018