Rogaland

Hei.


Mitt navn er Anne Cathrine Holm, jeg bor i Sandnes utenfor Stavanger med mine to barn og ei RR-tispe på 16 måneder.


Iza er min andre RR - den første hunden fikk jeg fra Tonje Solberg, en hannhund med kronefeil som ble et meget klokt gammelt dyr. Da han i 2009 ikke orket mer av klodens strabasiøse hverdag, og måtte forlate oss rent

fysisk (mine barn anser ham fremdeles som en del av familien, og Cimon innlemmes i både den ene og andre aktiviteten), hadde vi i nesten tre år en hundefri tilværelse.


Sommeren 2012 endret dette seg, for jeg fikk muligheten til å dele en hund med Stig og Linda (kennel Afland). Jeg kunne ha en hund på fôr! Ideelt for meg da jeg er en del på farten og stort sett alltid har hundepass.


Iza har kommet inn i vår lille familie og blitt en naturlig del av hverdagen vår- hun er ei fantastisk tispe; har godt humør, er trygg på barn, er rolig når det passer, og urolig når det *nesten* alltid passer. Hun har kun en av og på-knapp- det finnes ikke noe i mellom. Inne er hun omtrent usynlig og gjør lite ut av seg - ute er det motsatt - hun tar det helt ut!


Stig og Linda tar seg av den biten jeg ikke er så opptatt av; hundeutstilling. Dessuten er det så å si et åpent hjem hos dem når jeg er ute og reiser. Det er stort å være på besøk hos mor og søster!! Jeg forsøker etter beste evne å få damen noenlunde lydig, med mer eller mindre hell- helt avhengig av situasjonen.. Lyder sikkert kjent for mange!


I Stavanger er det etablert et godt miljø, mange RR med sine eiere treffes hver søndag kl.11 til hundetreff på Hellestø. Det er moro og sosialt, både for tobente og firbente, men man har etter hvert opplevd at noen kunne

tenke seg «noe mer». Akkurat hva dette er, har jeg ikke helt fått taket på, men anser det nå som min jobb å finne ut… Det kan være aktiviteter som lydighetstrening, sportrening, agility, lure coursing osv. Behovene og

ønskene vil sikkert melde seg etter hvert - i første omgang får ting gå sin vante gang, og i neste får vi se om det blir noen flere felles aktiviteter.


Hvis andre (evt. distriktsrepresentanter) har gode ideer til hva som kan gjøres, kom gjerne med innspill!


Hyggelig hilsen fra Anne


Distriktsrepresentant


Anne Cathrine Holm

Mobil: 93 95 93 16 / 51 89 69 42

E-post: annecathrineholm@gmail.com