Sogn og Fjordane

Mitt navn er Sarah og jeg bor i Hyllestad sammen med min samboer, Asbjørn, vår sønn Thor og våre to RR Dixie (født 2012) og Hawa (født 2016). Vi flyttet tilbake til trivselsfylket høsten 2018 etter å ha bodd i Bergen i nesten 15 år.

Sogn og Fjordane er omgitt av spektakulære fjell og fantastiske turmuligheter! Samtidig har vi en liten utfordring med store avstander og kanskje ikke høyeste hundetetthet av RR. Dette kan medføre at man må være villig til å flytte litt på seg for at vi skal få samlet oss i ny og ne.

Vår base er i Hyllestad i Ytre Sogn, men vi er mobile og tar gjerne en helgetur for å utforske fylket vårt og særlig om det inkluderer et RR-treff!

Jeg kjenner ikke så mange med RR i fylket i dag og håper at jeg kan komme i kontakt med flere i rollen som distriktsrepresentant. Etter hvert som jeg får oversikt og ser hvor det er størst ønske om aktivitet kan vi begynne å lage litt målrettede treff for våre kjære hunder.

Jeg er av den oppfatning at våre hunder er som poteten - de kan brukes til alt! Mine hunder er hvertfall veldig glad i ulike aktiviteter, og jeg trener gjerne rallylydighet, sportrening, søk, agility, styrketrening og utstilling! Men ingenting er bedre enn å trene sammen med andre, da det er både sosialt og mye mer lærerikt.

Håper at vi kan bygge opp et voksende miljø og få til noen gøye utflukter sammen i løpet av årene fremover!