Lille RR spesialen 2014

Litt fra Lille Spesialen 23.8.2014Årets Lille Spesial ble avholdt i samarbeid med Klubben For Større Gårdshunder i Drammen lørdag 23. august. Det var påmeldt 4 valper og 35 voksne hunder.

Vi hadde som vanlig, nesten hvertfall, sol hele utstillingen. Kom noen drypp, men ikke mer enn at de fleste tok det med stor ro. Man er da en jakthund??? Og da tåler man vel som RR noen dråper regn, eller?? Hadde du spurt mine to hadde svaret vært nei, de ser ut som to reker når det regner, men vi slapp heldigvis unna det verste. 

Dommer for dagen var Arnstein Hagen, nyutdannet på RR og dømmer vanligvis jakthunder, noe som kunne merkes da han var nøye på at hundene skulle ha gode bevegelser. Personlig synes jeg han gjorde en veldig fin jobb (selv om Korak fikk VG, var sliten og strakk for dårlig ut i steget ), han var rolig og fin med hundene og han forklarte hva og hvorfor om hva han mente til handleren, noe ikke alle dommere er så flinke til. Han oppsummerte også når utstillingen var ferdig noe vi alle setter stor pris på.


BIR valp: Adoreas Ridged Escada BIM valp: Ridgedogs In Love With Elvis


BIR: Kangelani's Impressive Ino ByAscot BIM: Damefortunas Angie Washangaza


BIR Veteran: Bawabu Zalira Zahra


Cert hann: Ridgedogs Glorious Akinzo Cert tispe: Dirty Diamond's Almasi By Ino

Gratulerer til alle eiere og oppdrettere 


En stor takk til ringsekretær Kristin Lundin Lauritsen, alltid proff og holder orden, og til skriver Anette Søhagen, og sist men ikke minst til utstillingskomiteen (meg selv iberegnet ) for en flott utført jobb.

Vil også takke Royal Canin for sponsing av forpremier, og en stor takk til oppdrettere og medlemmer i klubben som sponser oss med flotte gavepremier.


Håper alle hadde en hyggelig dag og koste seg med hundene sine og medutstillere  det gjorde undertegnede i hvertfall.


Rita Aass

Medlem i UK.