Bli medlem i NRRK

Velkommen som medlem i Norsk Rhodesian Ridgeback Klubb

 

Som medlem i Norsk Rhodesian Ridgeback Klubb (NRRK) får du tilsendt RR-bladet 3 ganger i året, i tillegg til 3 utgaver av Norsk Kennel Klubb's blad - Hundesport. NRRK er medlemsklubb i Norsk Kennel Klub (NKK), og dette gir deg som medlem hos oss tilgang til alle medlemsfordeler som tidligere var forbeholdt direktemedlemmer av NKK. Klikk her for å komme til NKK og mer info.

 

Ønsker du å bli medlem i klubben vår så melder du deg inn elektronisk via NKK, klikk her, så kommer du til NKKs innmeldingsside.

 

Du vil deretter motta innbetalings-informasjon og informasjon om hvordan du selv kan administrere ditt medlemskap, bl.a. endre adresse og telefonnummer, melde deg inn/ut av klubber og betale "online", fra Norsk Kennel Klubb. Etter 1.1.2007 er det NKK som krever inn kontingent for alle hundeklubber i Norge.

 

Priser

Alle som er medlem i én eller flere hundeklubber i Norge må betale en grunnkontingent til NKK, som for tiden er kr. 220,-. Denne grunnkontingenten betales kun én gang pr. år uansett hvor mange klubber man er medlem av. I tillegg kommer klubbens egen kontingent som er:

 

1. Hovedmedlem kr. 330,-

2. Familiemedlem kr. 80,-

 

Familiemedlemmer betaler ikke grunnkontingent til NKK, og får ikke tilsendt blader. For øvrig har de samme rettigheter og plikter som hovedmedlemmet.

 

Ved spørsmål, ta kontakt med styret i NRRK: styret@rhodesianridgeback.no