Webinar - LTV

Webinar - Lumbosacral Transitional Vertebrae (LTV) hos Rhodesian Ridgeback


Norsk Rhodesian Ridgeback Klubb (NRRK) og Spesialklubben Rhodesian Ridgeback Sverige (SRRS) inviterer i fellesskap til et webinar om temaet "Lumbosacral Transitional Vertebrae (LTV) hos Rhodesian Ridgeback" med foreleser Nina Lindqvist som er en finsk Ridgeback-oppdretter og FCI dommer. Foredraget holdes på engelsk og har som mål å gi oppdrettere og hundeeiere økt kunnskap om LTV, også kjent som overgangsvirvel.

Foredraget vil blant annet dekke:

    • Hva er LTV?
    • Diagnose og røntgengradering i Finland
    • Konsekvenser for helse og avl
    • Forekomst og arv

På slutten av foredraget vil det være anledning til å stille spørsmål. For at Nina skal kunne gi så konkrete svar som mulig, ber hun om at du sender inn dine spørsmål på forhånd, senest 1.mars 2024, via e-post til mona@wayosi.no.

Det er begrenset antall plasser til foredraget, så førstemann til mølla! Medlemmer av SRRS og NRRK har prioritet, men ikke-medlemmer er velkomne til å møte med forbehold om tilgjengelighet.


Dato: 6.mars 2024

Starttid: 19:00

Påmeldingsfrist: 1.mars 2024


Registrering:

Påmelding gjøres senest siste påmeldingsdag via dette påmeldingsskjemaet (lenke). Dersom du ikke er medlem av SRRS eller NRRK, skriv "Ikke medlem" i feltet for medlemsnummer. En bekreftelse med lenke til forelesningen vil bli sendt til oppgitt e-postadresse, så vær nøye med stavemåten. (Ved å registrere din påmelding godtar du at SRRS/NRRK lagrer og behandler spesifiserte personopplysninger i samsvar med SRRS/NRRK sin policy for håndtering av personopplysninger).

Registreringsavgift:

Gratis for medlemmer av de nordiske ridgeback-klubbene. Ikke-medlemmer betaler 100 NOK som beskrevet nedenfor.

Innbetaling:

For ikke-medlemmer skal påmeldingsavgiften være registrert på NRRK’s bankkonto senest 5.mars 2024, og betales etter at du har mottatt melding om at du har fått tilbud om plass på forelesningen (skjer snarest mulig etter at påmeldingsfristen er utløpt). Betaling skjer via VIPPS til nummer #76255 eller via bankkonto 0530 26 75130. Internasjonal betaling til IBAN: NO35 0530 2675 130 BIC: DNBANOKKXXX. Merk betalingen med "Webinar LTV" og navnet ditt.

Medlemskap:

Ikke påkrevd, men medlemmer av SRRS og NRRK har prioritet.

For mer informasjon om medlemskap i NRRK klikk her >>

Kontaktperson:

For spørsmål, vennligst kontakt NRRK komiteen for avl, helse og mentalitet (NRRK/KAHM) via e-post kahm@rhodesianridgeback.no.

Annen informasjon:

Utstyr:

For å delta må du ha tilgang til en digital enhet (f.eks. datamaskin, nettbrett eller telefon) med god internettforbindelse og den kostnadsfrie programvaren Zoom installert.

Oppkobling til forelesningen:

Når søknaden din er godkjent vil du motta en bekreftelse til e-postadressen du oppga i forbindelse med påmeldingen. Bekreftelsen inneholder en lenke du klikker på på gjeldende tidspunkt for å koble til. Hvis du ikke har mottatt en e-post, vennligst sjekk søppelposten din og hvis den fortsatt mangler, kontakt kahm@rhodesianridgeback.no i god tid før foredraget.