Valpekull

VALPEKULL


Kennel Aliyana


Inger Fredlund
2870 Dokka

tlf: 924 35 381


kennelaliyana@gmail.com

www.aliyana.no

Hannhund:

Se Uch Dk Uch SEeVch RLD N RLD F Akizuri Titi Bashiri
HD:A AD: ua(0) Mentaltestet: ja, BPH

Tispe: 
Vackra Vilda Sweet Singing Sandy
HD:B AD: ua(0) Mentaltestet: nei


Paring: 14.mai 2020

Valpeformidling startet 10.januar 2020Kennel Makaita


Anita Menkerud

Lismarkvegen 686

2616 Lismarka

Tlf: 916 98 123


anita@makaita.no

www.makaita.no

Hannhund:

Njia Jamaa Grand Lewis

HD:A AD: ua(0) Mentaltestet: nei


Tispe:

N AM CH AM GrCH

Makaita's Amahle Amelia of Shalita

HD:A AD: ua(0) Mentaltestet: nei


Inseminert 24.mai 2020

Valpeformidling startet 15.mai 2020Dersom du lurer på noe, det være seg om klubbens avlskrav eller om de kommende foreldredyr, er du hjertelig velkommen til å kontakte komiteen for avl, helse og mentalitet. NRRK har kullopplysninger om de fleste kull som er født i Norge, ta gjerne kontakt om du ønsker ytterligere opplysninger.


Det vil gå ca to måneder fra paring til fødsel, og deretter minimum 8 uker til valpene kan leveres. Listen er satt opp etter forventet fødsel på valpene.


Hvis det er feil på denne siden, send en epost til kahm@rhodesianridgeback.no

Kullene på denne listen tilfredsstiller kravene til valpeformidling via NRRK. Mer info om kombinasjonen fås ved å ta direkte kontakt med oppdretter.


Lurer du på hva mentaltest er? Det kan du lese mer om her. NRRK gjør oppmerksom på at det er opp til valpekjøper selv å innhente informasjon om hundens testresultat. Der det står at hunden har et mentaltest-resultat sier dette kun noe om at hunden har gått opp til en mentaltest, og er INGEN godkjenning av mentaliteten til avelshunden(e). Det sier heller ikke noe om at hunden har bestått mentaltesten, eller om den av ulike årsaker har brutt testen. Valpekjøper bør selv kontakte oppdretter for mer informasjon om hundens mentaltestresultat, eller se protokoll på NKK’s DogWeb eller tilsvarende sider for nordiske kennelklubber som også registrerer slike resultat. BPH er lenket til resultater.