Valpekull

VALPEKULL


Oppdretter Irene Skaret Sørensen

Hilton 138

2040 Kløfta

Tlf: 91705556

E-postadresse

Hjemmeside


Hannhund:

SE V-19 SE UCH FI UCH Waytogo Cool Cinnamon

HD:A AD: ua (0) Mentaltestet: BPH


Tispe: C.I.B N DK SE UCH NORDJV-15 SEV-16 Bovijo She's a mystery 

HD:A AD: ua (0) Mentaltestet: BPH


5 hannhunder og 4 tisper født 19.september 2021. Valpeformidling startet 26.juli 2021

Kennel Kangelani

Marit Hjartøy Dysvik

Randabergveien 77

4025 Stavanger


Tlf: 900 61 269

E-postadresse

Hjemmeside


Hannhund: 

N DK UCH EUJW-15 NJV-15 Kangelanis Piece of art (l)

HD:B AD: ua (0) Mentaltestet: BPH


Tispe:

Kangelani’s Unique Ulani

HD:B AD: ua (0) Mentaltestet: nei

 

Paringsdato: 4.august 2021 Valpeformidling startet 12.juli 2021

Dersom du lurer på noe, det være seg om klubbens avlskrav eller om de kommende foreldredyr, er du hjertelig velkommen til å kontakte komiteen for avl, helse og mentalitet. NRRK har kullopplysninger om de fleste kull som er født i Norge, ta gjerne kontakt om du ønsker ytterligere opplysninger.


Det vil gå ca to måneder fra paring til fødsel, og deretter minimum 8 uker til valpene kan leveres. Listen er satt opp etter forventet fødsel på valpene.


Hvis det er feil på denne siden, send en epost til kahm@rhodesianridgeback.no

Kullene på denne listen tilfredsstiller kravene til valpeformidling via NRRK. Mer info om kombinasjonen fås ved å ta direkte kontakt med oppdretter.


Lurer du på hva mentaltest er? Det kan du lese mer om her. NRRK gjør oppmerksom på at det er opp til valpekjøper selv å innhente informasjon om hundens testresultat. Der det står at hunden har et mentaltest-resultat sier dette kun noe om at hunden har gått opp til en mentaltest, og er INGEN godkjenning av mentaliteten til avelshunden(e). Det sier heller ikke noe om at hunden har bestått mentaltesten, eller om den av ulike årsaker har brutt testen. Valpekjøper bør selv kontakte oppdretter for mer informasjon om hundens mentaltestresultat, eller se protokoll på NKK’s DogWeb eller tilsvarende sider for nordiske kennelklubber som også registrerer slike resultat. BPH er lenket til resultater.