Omplassering
 
 
 
 

Omplassering av Rhodesian Ridgeback


Av og til må hunder av ulike grunner omplasseres til nye hjem. For noen kan en omplasseringshund være et godt alternativ om man ikke ønsker å gjennomgå valpestadiet, eller at det på andre måter passer bedre med en voksen hund. Et godt tips dersom du vurderer å ta en omplasseringshund er å bruke tid. Spør forrige eier om hundens oppvekst, vaner og evt. utfordringer. Kanskje kan du låne med deg hunden hjem noen dager for å kjenne på om denne hunden er riktig for deg. Men husk at det tar tid for hunden å bli vant med sine nye omgivelser, ikke døm den etter første dagen!

 

Retningslinjer for omplassering av Rhodesian Ridgeback via NRRK.

Har du en Rhodesian Ridgeback som trenger et nytt hjem, kan du annonsere kostnadsfritt på hjemmesiden til Norsk Rhodesian Ridgeback Klubb, uavhengig av medlemskap i klubben. Annonsen skal inneholde informasjon om hundens kjønn og alder, samt epost/telefonnummer til eier/oppdretter. I tillegg kan annonsen inneholde bilder og generell informasjon om hunden.


Øvrige avtaler rundt omplasseringen er et privat anliggende, som f.eks pris eller andre vilkår. Annonsen merkes med startdato. Eier/oppdretter plikter å gi beskjed så snart hunden er omplassert til sitt nye hjem. Dersom ikke annet avtales med klubben, fjernes annonsen etter åtte uker.

 

Ønsker du kontakt med omplasserings-tjenesten i NRRK, send en mail til:

omplassering@rhodesianridgeback.no
Mvh Martina Halrynjo


Det er med tungt hjerte at denne herlige og fantastiske gutten må omplasseres. Cairo er en 2 1/2 år gammel Rhodesian Ridgeback hannhund som ønskes omplassert til et økonomisk stabilt, trygt og aktivt hjem der han kan få den tid han fortjener. Cairo er en enkel, sosial, myk, aktiv og trivelig gutt som fungerer godt i hverdagen. Han kan fint bo med tisper, eventuelt hannhund av liten rase og katter. Cairo er ikke oppvokst med barn, men vi ser at dette ikke vil være ett problem ved tilvenning. Likevel ønsker vi at han kommer til en familie som per dags dato ikke har små barn - da han trenger å bli prioritert. 


Cairo har midd/pollen allergi og han kan derfor ikke brukes i avl. Les mer om denne typen av allergi, eller spør gjerne. Han går på allergimedisin som han responderer veldig fint på og som han kan gå på livet ut. Han prøver også immunterapi. 


Cairo bor i Bergen og omplasseres gjennom oppdretter. 


martina_hansen83@hotmail.com